Mr. Bosch in London

Update

Beste mensen,

Tijd voor een update uit London. Sinds mijn vorige bericht heb ik een aantal dingen geregeld:

- Ik heb vanaf 7 maart een kamer aan 183 Northchurch Road. Een leuk studentenhuis waar ik met 6 Engelsen (4 man, 2 vrouw, allen student aan UCL) kan gaan bier drinken en kijken naar cricket. De kamer is ongeveer 20 m2 groot, dus ik heb ruimte genoeg voor de eventuele gast die de verschrikkelijk dure hotels in Londen wil vermijden. Vanaf de tweede week van maart is het open huis!

- Ik heb mijn access card opgehaald. Zoals de scherpe kijker op de foto ziet, heb ik me in een paar dagen opgewerkt van 'Visiting Student' tot 'Associate Staff'. Ik heb inmiddels een beetje een idee van wat ik hier ga doen. Er werd al gesproken over mooie publicaties, dus ik ben enthousiast.

- Vandaag ben ik langs de Thames gelopen en even naar het British Museum geweest. De musea zijn hier gratis en dat is mooi, want ik kwam er snel achter dat ik eigenlijk helemaal geen zin had om kunst te bekijken (wel een Paaseilander ontmoet, zie foto).

- Ik begin in te burgeren: ik heb mijn plattegrond bijna niet meer nodig, zelfs niet voor de metrolijnen. Bovendien sta ik niet meer te stuntelen als ik met muntgeld moet betalen (ik ben fan van het Engelse geld. De 1 pound is mijn favoriet: doet me denken aan de 5-guldenmunt).

Bijgevoegd een aantal foto's die een sfeerimpressie geven van mijn werkplek en Londen op een grauwe dag.

Cheers!

Kristy

Heey Sandeeer !!
Ben echt blij voor je dat het allemaal zo goed gaat! Gefeliciteerd met je nieuwe tijdjelijk "huis".
Heel veel succes!

Michiel

Betekent die eventuele gast een groep van 6/7 hongerige jonge mannen uit het Stichtse? Dan kunnen wij een ticket gaan boeken voor de hemelvaart!

Carlijn

Hee Sannie!

Wat fijn dat je al helemaal ingeburgerd bent! Het is ook zo gênant als je als domme toerist niet weet welke munt je nodig hebt haha. Ik hoop je vandaag nog even op skype te spreken!

Liefs!

monique

Héé Sander,

Ben benieuwd wat er op je zondagprogramma staat? Een bezoekje aan de kerk wellicht? Weet nog wel een knus kerkje voor je in Londen: St. Paul's Cathedral. Heb je al fish and chips gegeten? (of doe je niet anders?) all my love!

marianne en liebbe

Ha jongen, vanaf volgend weekend lekker met andere studenten. Nu nog deze zondag doorkomen. we spreken je gauw. dikke kus

Theo

Als je echt eens wil lachen moet je op zondagmorgen naar Hyde Park corner gaan. Geweldig om te luisteren en kijken naar allerlei malloten die daar hun zegje doen. Vooral als ze reacties uit het pubkiek krijgen kan het er wel eens heftig aan toe gaan.

Groeten

Oma

Hoi Sander,
Fijn dat je nu een eigen kamer hebt en dat met andere studenten. Ik hoop dat je er een prettig verblijf aan zal hebben, maar dat zal wel lukken! Leuk dat we zo goed op de hoogte gehouden worden door jou en ook door Marieke. We beleven dan alles mee op afstand! Geweldig!
Ok. kerel, heel veel liefs, kus, Oma.

$anne & Lars

Hoi Sander,

Fijn dat je nu een nieuwe verblijfplaats gevonden hebt! Dat klinkt echt een stuk beter dan dat budget hotel. Fijn ook dat je je al een beetje thuis voelt in Londen. Heel veel succes!

Groetjes!

Jannie

Lieve Sander,
Ik ken Londen ook uit het verleden.Heb daar een paar zolen versleten.Prachtige stad.Ook ik heb me vermaakt in Hyde Park.´kWeet niet precies meer waar het over ging...Dat komt omdat het al wel dertig jaar geleden is .En toch zie ik je duidelijk lopen met je geïnteresseerde blik.
Geniet ervan en doe aan iedere Londenaar die me nog herinnert de hartelijke groeten en natuurlijk ook aan jezelf..un beso muy fuerte,Jannie

Sjoerd

Hey Shaqazul, ik heb je website gevonden :D
Gaaf om te lezen dat je gesettled bent! Wat ben je nu allemaal aan het doen dan?
Haha, Associate Staff, moet niet gekker worden.
En je hebt een mooie plek waar de Starcraft/Diablo magic happens, very nice :)
Nou, keep us posted!
Cheers

PS. Angels fall all for you, heretic!

José van Loon

Ha Sander, een groet uit Cuijk. Bevalt het op je nieuwe kamer en begin je al een beetje een Engelsman te worden, compleet met bolhoed? Staat je vast mooi, beter dan een natte kikkerpet. Succes met je studie en geniet van de tijd daar José ( je weet wel, de moeder van Juul)